27 de febr. 2013

Copa Catalana Nivells 5-6 (Resultats )

Andrea Cámara
 2a. Classificada a la 1a. Fase Copa Catalana

La primera fase Copa Catalana nivell 5-6 ens ha portat la primera medalla d'aquest 2013. El passat diumenge 24 de febrer a Vilanova del Camí la gimnasta sènior nivell V Andrea Cámara va pujar al segon lloc del pòdium després d'una actuació realitzada amb gran força i elegància.
D'altra banda Laia Beguerias que competia a la categoria júnior nivell VI va obtenir el lloc 14è.
La segona fase d'aquests nivells tindrà lloc el proper 23 de març i en aquestes setmanes que resten les dues gimnastes treballaran de valent per tal de millorar els resultats i obtenir el passi a la final.

I sense perdre el ritme de competicions la propera, aquest diumenge 3, serà ser una de les més importants de la temporada ja que es tracta del Campionat de Catalunya Individual Base, classificatori pel Campionat d'Espanya, i al que es presenten a competició 2 gimnastes del club: Sonia Belmonte, que ja la passada temporada va tenir una magnífica actuació al campionat d'Espanya en la categoria cadet;  i en la categorial aleví intentarà la classificació Chiara Marini, que d'aconseguir-la participaria per primera vegada en un campionat estatal.