5 de març 2013

Campionat Catalunya Base

Dos gimnastes del club es classifiquen pel proper Campionat d'Espanya Individual Base

Aquest passat diumenge dia 3 va tenir lloc el Campionat de Catalunya Individual Base. El club presentava dues gimnastes en aquest classificatori i totes dues van aconseguir passar la eliminatòria.

Sonia Belmonte en la categoria cadet i amb el cèrcol com aparell de competició. Serà aquesta la segona vegada consecutiva que la Sonia accedeix a un Campionat d'Espanya Individual ja que també hi va participar l'any 2012 obtenint una molt bona puntuació.

Chiara Marini en categoria aleví i també amb aparell cèrcol es presentava per primera vegada a un campionat d'aquest nivell ja que fins ara només havia competit a nivells escolars.

La celebració del Campionat d'Espanya està prevista pel proper mes d'abril, concretament del 25 al 28, no tenim encara informació oficial de la seu.