19 de febr. 2013

Primeres competicions 2013

El passat diumenge, 17 de febrer,  les nostres gimnastes han participat a la primera competició d'aquest 2013: 1a. Fase Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica Nivell 4 celebrada a Sant Feliu de Llobregat.  Aquesta a estat la primera competició on s'ha aplicat el nou codi de puntuació establert per la Federació Internacional de Gimnàstica i que serà el que regirà els propers quatre anys, fins als propers jocs olímpics. 

La participació total en aquesta competició ha estat de 150 gimnastes de clubs de tota Catalunya. El club ha estat representat per: 3 gimnastes de categoria benjamí Claudia Meri ., Patricia Sánchez. i Ivet Garriga. que han obtingut els llocs 9è, 19è i 20è respectivament; 1 gimnasta en categoria infantil aparell maces, Annia Alventosa . que ha obtingut el 19è lloc; i dues gimnastes en categoria júnior aparell cinta, Judit Cerdà. i Laura Brugarola,  que han aconseguit les posicions 24 i 28 respectivament. 

El proper 17 de març les mateixes gimnastes competiran a la 2a. Fase d'aquesta Copa Catalana a Vilanova del Camí, on de ben segur milloraran la seva classificació.





D'altra banda aquest proper diumenge 24 de febrer al pavelló de Vilanova del Camí es disputara la 1a. Fase dels nivells 5 i 6, en la que ens representaran dues gimnastes: en categoria sènior nivell 5 aparell corda Andrea Cámara . i en categoria júnior nivell 6 i també amb aparell corda Laia Beguerias . 

Entretant totes les gimnastes del club dels  diferents nivells continuen entrenant les seves coreografies per les properes competicions que han de realitzar-se entre febrer i maig.  





Subscripció