30 d’abr. 2013

Campionat d'Espanya Base Individual

Campionat d'Espanya a Saragossa

Els dies 26 i 27 d'abril les gimnastes Sonia Belmonte i Chiara Marini ens han representat al Campionat d'Espanya Base Individual que s'ha celebrat a la ciutat de Saragossa al que han acudit acompanyades de la directora tècnica del club, Susana Dalmau i la consultora tècnica Lídia Guasch.

Sonia Belmonte en la categoria cadet competia amb un total de 215 gimnastes i, tot i una petita errada al final de l'exercici, s'ha classificat en el lloc 61; l'errada li va costar baixar bastants llocs i li ha impedit revalidar els resultats del 2012 en que va quedar al lloc 34.

Chiara Marini en la categoria aleví va competir amb 177 gimnastes classificant-se al lloc 148, essent la 7a catalana de la categoria; a destacar que ha estat la seva primera competició a nivell estatal.

Ambdues gimnastes han fet un molt bon paper representant al club i a Torredembarra a un campionat estatal i lluitaran la propera temporada per poder classificar-se de nou.