16 d’abr. 2013

2a. Fase Escolar / 2a. Fase Nivell VII

Continuem amb l'atapeïda agenda del mes d'abril aquest cap de setmana ens han coincidit dos competicions el mateix dia, una a Altafulla i l'altre a Blanes. 

A Altafulla el club ha estat l'organitzador de la 2a. Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars juntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès i  la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament d'Altafulla.

Les nostres gimnastes han tornat ha obtenir diversos pòdiums:

En categoria prebenjami 2n. classificat el  conjunt format per: Nahia Adell, Giulia Marini, Núria Gómez, Isabel González, Jana Oulad i Gara Vallvé.
En categoria benjamí 1r. classificat el combo format per: Sofia Bronchales, Gina Castellà, Melisa Fernñandez, Cristina Fuentes, Claudia Gras i Marina Sanjuan. 
En prebenjami individual B, 5a..classificada, Isabel González
En benjamí individual A,  2a. classificada Elena Jiménez
En aleví individual B, 9a.. classificada Gisela Sánchez i 10a. classificada Natalia Radoi
En aleví individual A i amb aparell pilota, 3a. classificada Andrea Canet 

També han obtingut pòdium les gimnastes de l'escola La Portalada d'Altafulla que entrenen en horari extraescolar amb la monitora Sonia V. del club:
Elsa V. 2a. classificada en categoría prebenjamí individual B; 1r. classificat l'equip benjamí i 1r. classificat l'equip aleví.

A Blanes han participat a la 2a. Fase Copa Catalana nivell VII les dues gimnastes: Sonia Belmonte (categoria cadet) i Chiara Marini (categoria aleví), que el proper dia 25 marxen a Saragossa per prendre part el 26 i 27 d'abril al Campionat d'Espanya Base Individual al que van obtenir la classificació el passat mes de març. 

Subscripció