27 de març 2013

Comarcal Escolar i Copa Nivell 5-6

El del 23/24 de març ha estat un cap de setmana mogut per les gimnastes del club, dues competicions de diferent nivell a diferents llocs:


Campionat Comarcal Jocs Esportius Escolars 

El dissabte 23 a Salou, 17 gimnastes van participar a les diferents categories i nivells d'aquesta 1a. Fase Comarcal dels Jocs Esportius en les modalitats individual, conjunt i combo. El resultats han estat boníssims per a les nostres:

En categoria prebenjami 1r. classificat el  conjunt format per: Nahia Adell, Giulia Marini, Núria Gómez, Isabel González, Jana Oulad i Gara Vallvé; que competien per primera vegada.
En categoria benjamí 1r. classificat el combo format per: Sofia Bronchales, Gina Castellà, Melisa Fernñandez, Cristina Fuentes, Claudia Gras i Marina Sanjuan. 
En prebenjami individual B, 4a.classificada, Isabel González
En benjamí individual A,  2a. classificada Elena Jiménez
En aleví individual B,  2a. classificada Gisela Sánchez i 4a. classificada Natalia Radoi
En aleví individual A i amb aparell pilota, 4a. classificada Lucía Surutusa i 5a. classificada Andrea Canet 



----------------------------------------------------------
2a. Fase Copa Catalana Nivell 5-6

El diumenge 24 a Andorra l'Andrea Camara va participar en la segona fase de copa catalana nivell 5 a la que arribava després d'haver obtingut el 2n. lloc a la primera; aquesta vegada la sort no ha estat al seu costat i les errades a la competició l'han fet baixar al lloc 23. Tot i així, sumant la puntuació de les dues fases ha quedat  només a 2 llocs de classificar-se a la final i a un sol lloc de pujar la propera temporada al nivell 6. En quant a la nostra gimnasta de nivell 6, Laia Beguerias, la grip no ha deixat que pogués competir en aquesta fase.  


Subscripció