13 de nov. 2012

3a. Fase Copa Catalana a Torredembarra

El dissabte 10 vam viure al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra una gran jornada de gimnàstica rítmica amb prop de 400 participants i un públic que gairebé va omplir el pavelló.
Volem agrair especialment la seva col·laboració en l'esdeveniment a:

Els nostres conjunts han continuat en aquesta fase la línia ascendent, el Conjunt Benjamí Nivell IV  ha estat 3r. classificat  i el conjunt Sènior Nivell V ha obtingut el 6è lloc; tots dos conjunts competiran per tan a la final del proper dia 2 de desembre.

Pel que fa al Conjunt Cadet Base del CRVilafranca del que formen part dos gimnastes del nostre club (Sonia i Laia) han obtingut per tercera vegada consecutiva la 1a. posició.

També i molt especialment volem agrair la presència de l'atleta olímpica torrenca Berta Castells que molt amablement va acceptar la nostra invitació i va fer l'entrega de medalles als conjunts guanyadors.